Argan Olie

De Argan olie, met zijn licht oosters parfum, is een combinatie van 3 oliën die een ongelooflijke glans en gladheid biedt. Ze kan worden aangebracht op vochtig of droog haar. Wanneer ze wordt aangebracht op handdoekdroog haar, wordt de droogtijd met maar liefst 50% verminderd. De Argan olie verdampt en maakt het haar niet zwaar of vettig. Ze laat ook geen resten na.
Belangrijk om te weten is dat argonolie erg zeldzaam is. De Argon boom groeit namelijk enkel in Marokko.

Voor Het Haar
Argan Olie is een buitengewoon product voor styling, finishing en conditioning dat meteen door het haar wordt geabsorbeerd. De Argan olie maakt een einde aan gekroesd haar, ontwart uw haar, en biedt een langdurige conditioning en een opmerkelijke glans. Beschadiging van het haar door styling, kleuren en omgevingsfactoren wordt zo vermeden. Omdat de Argan olie uw haar elastischer maakt, wordt haarverlies door afgebroken haar verminderd. Gespleten haarpunten kunnen voorkomen worden en beschadigd haar kan worden hersteld.

Behandeling: Wrijf dagelijks enkele druppels uit in de handpalmen, breng de olie aan op de uiteinden en middendeel van het haar. Laat het een minuutje inwerken en breng het haar in model. Of voor een diepe behandeling kunt u de olie aanbrengen op de hoofdhuid en het haar, laat het 30 minuten inwerken en was het nadien grondig uit.

Voor De Huid

Arganolie als huidolie wordt beschouwd als een anti-aging serum met uitstekende hydraterende eigenschappen.

Behandeling: Breng een kleine hoeveelheid op de huid aan en masseer het in de huid totdat het wordt opgenomen. Mogelijk te 's nachts op te brengen voor een intensieve hydratatie, als basis voor make-up of als vocht-inbrengende aftershave.

8980011

ArganOlie (Salon-Formaat)

8980011
8980010

ArganOlie (Doorverkoop-Formaat)

8980010
8980010_d03

Argan Haar & Body Set

8980110
8980012

ArganOlie Staal

8980012 x 5